Tilaustyöt ja tekstiiliprojektit

Applikoidut tilaustyöt ja tekstiiliprojektit

Haaveiletko superylellisestä sisustustyynystä tai vaikkapa uniikeista lautasliinoista häihinne?

Voit esittää omia toiveitasi kaikkien tuoteryhmien suhteen. Suunnittelen ja valmistan joustavasti niin suuret kuin pienetkin tuotteet. Tavoitteeni on aina sama: tuote, johon sekä asiakas että minä voimme olla tyytyväisiä.

Kokemusta minulla on erityisesti dupionsilkkitöistä ja heijastavista asusteista. Tarvittaessa tuotteeseen valitaan kuitenkin jotain aivan muuta, kuten pellavaa tai kangaskaupan yksilöllisimmät vaihtoehdot.

Tekstiiliprojektit julkisiin kohteisiin ja koteihin

Kaipaako neuvotteluhuone piristystä, vai onko avokonttori kalsea ja kaikuisa? Verhoilla ja muilla tekstiileillä voi helposti korostaa tilan ilmettä, rajata alueita vaikkapa toimintojen mukaan, parantaa akustiikkaa tai ihan vain lisätä lämmintä tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Erilaisilla tilaan sopivilla kiskoratkaisuilla verhot saadaan toimiviksi ja helppohoitoisiksi elementeiksi.

Monivuotinen kokemukseni projektimyynnin parissa on antanut laajan käsityksen nykyaikaisista tarpeista erilaisissa kohteissa.

Paloturvallisuus on avainasemassa tekstiilejä valittaessa, ja se otetaan huomioon aina. Käytän suunnitelmissa tarpeen ja käyttökohteen mukaan eri valmistajien tuotteita, joten jokaiseen tilaan saadaan juuri sopiva ratkaisu.

Tarvittaessa saat kauttani koko tekstiilisisustuksen ikkunoista lattiaan saakka, paikoilleen asennettuina. Pyydä ilmainen kartoituskäynti ja tarjous!