Toistaiseksi en voi ottaa uusia ompelutöitä vastaan. Autan kuitenkin mielelläni muulla tavoin kantolippuhin liittyvissä kysymyksissä.

Kaipaako järjestönne keväällä kantolippua?

Nyt on oikea aika pyytää tarjous järjestölipusta! Näin lipputoimikunta tai hallitus ehtii pohtia hankintaa rauhassa ennen keväällä häämöttävää juhlatilaisuutta. Tilauspäätöksen jälkeen jää mukavasti aikaa lipun suunnitteluun, mahdollisten muutosten sopimiseen ja värien hyväksyttämiseen. Lue lisää ja katso lippukuvia täältä!

Applikointistudio uudistuu

Applikointistudio uudistuu, ja samoin käy sivustolle. Sivustouudistuksen tarkoituksena on tarjota parempi näköala yrityksen toimintaan ja työn tuloksiin.

Käsityöläisyys on saamassa rinnalleen uuden toimialan, markkinointipalvelut. Hakukoneoptimointi ja verkkosisältöjen luominen tulevat olemaan kasvava toiminnan osa-alue. Lisäksi tarjoan apuani mm. verkkokauppojen päivitystöihin kahden vuoden ylläpitokokemuksellani B2B-verkkokaupasta.

Markkinointipalvelujen ansiosta Applikointistudio saa kaverikseen aputoiminimen, kunhan rekisteröintiruljanssi saadaan päätökseen. Tervetuloa viimeistään lokakuussa tutustumaan sivuston markkinointipalveluesittelyyn!